Kf Teuta - Lajmi per ndeshjet...

May 06, 2018
Teuta ka fituar nje ndeshje te rëndësishme në kryeqytet përballë Partizanit. Durrsaket kane fituar 3-1 ndersa ka kthyer shpresë për luftën per mbijetese. Djemtë Begejës kane treguar shpirt gare dhe deshire në arritjen e objektivit të tyre.
Besoni se Teuta do të arrijë të qëndrojë në kategorinë superiore?
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 

Ndeshjet e Fundit

Ndeshjet e fundit
Regjistrohuni ne rubriken e newsletter per me shume info