Kf Teuta - Lajmi per ndeshjet...

May 14, 2018
Trajneri Gentian Begeja vlerëson forcën e skuadrës së tij. Ai është i kënaqur nga fitorja ne Korce, ndersa pranon dhe faktin qe do te ishte tjeter histori nëse do te luhej me skuadrën më të mirë te Skenderbeut. "Kjo ndeshje - shprehet Begeja- do vareshe shume edhe nga motivacionet. Skënderbeu është skuadra më e mirë e kampionatit. Ne shfrytëzuam në maksimum mundësinë. Do ishte tjetër muzikë në qoftë se Skënderbeu do luante me titullarët. E merituam fitoren, diferencën e bëri motivimi". Mbijetesa "Do luftojmë deri në momentin e fundit. Me një rezultat pozitiv ndaj Lushnjës, shpëtojmë. Kemi një javë kohë ta përgatitshim ndeshjen. Duhet të marrim rezultat pozitiv".
Besoni se Teuta do të arrijë të qëndrojë në kategorinë superiore?
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 

Ndeshjet e Fundit

Ndeshjet e fundit
Regjistrohuni ne rubriken e newsletter per me shume info